Eva Little

De krachtige bevochtiger!

 139,00

Eva Little

De krachtige bevochtiger!

 139,00

  Wissen
  Stadler Form Eva little Luchtbevochtigers humidifier
  Eva Little

  Eva Little

  Onze Eva Little is een stijlvolle luchtbevochtiger waar je in de auto-modus geen omkijken naar hebt. Deze modus houdt namelijk in dat je zelf aangeeft wat de gewenste luchtvochtigheid is in huis. Wanneer de ingebouwde hygrometer meet dat de luchtvochtigheid lager is dan het gewenste percentage, dan gaat de luchtbevochtiger automatisch aan het werk. Daarnaast gaat `ie langzamer wanneer de gewenste luchtvochtigheid is bereikt zodat je geen onnodig stroom verbruikt. Wil je gelijk een aangename geur in huis? Vul jouw favoriete geurolie dan toe aan het reservoir. En mocht je de luchtbevochtiger ook in de slaapkamer willen gebruiken, schakel dan de nachtmodus in; dan dimt het licht van het display en wordt het geluid zachter gezet!

  Kleur

  , ,

  Systeem

  OUTPUT (UP TO)

  320 g/h

  Grootte van de kamer

  Outputniveaus

  Eigenschappen

  , , , , , , , , , ,

  Energiegebruik

  Gewicht

  Watertankgrootte

  Geluidsniveau

  Afmetingen (b/h/d)

  Gebruiksaanwijzing

  Faq

  Waarom is Eva niet geschikt voor hard water van meer dan 21 graden dH?

  Met een ultrasonische technologie verandert het water in nevel. Tegelijkertijd wordt kalkaanslag in het water geconverteerd in kleine deeltjes die als een witte dunne stof op meubels verschijnt. Dit is waarom er een antikalk patroon wordt gebruikt in Eva, omdat het de kalkaanslag in het water vermindert. Als het water harder is dan 21 graden dH zou het patroon vaak vervangen moeten worden om de witte stof te voorkomen. Om deze reden adviseren wij onze verdampers of luchtverschoners (bv. Oskar, Oskar Big of Robert) voor zeer hard water

  Kan ik water gebruiken van een ontkalkingssysteem?

  Je kan Eva niet gebruiken met ontkalkt water uit een ontkalkingssysteem dat gebruik maakt van een ionenwisselaar (wanneer zout wordt toegevoegd aan het water). Het zout in het water kan leiden tot witte stof ophoping rond Eva. Gebruik daarom liever gedistilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Eva en verwijder het anti-kalk patroon.

  Kan ik bij Eva van gedistilleerd water gebruik maken?

  Om het risico van witte stof te verminderen (zie FAQ “Waar komt de witte stof vandaan?”) kan je van Eva gebruik met een mix van zowel gedistilleerd als kraanwater. De ratio moet hierin 50/50 zijn. Waarschuwing: maak geen gebruik van Eva met puur gedestilleerd water omdat in dat geval de water level indicator niet correct zal werken.

  Waarom produceert Eva weinig tot geen nevel?

  Als de luchtbevochtiger Eva na een aantal weken gebruik minder nevel produceert, moet het waterreservoir worden ontkalkt. Je kan onze schoonmaak instructies hier vinden.
  Als de vermindering in nevel kort plaatsvindt na eerste gebruik van Eva, vragen we je om het nog een keer te proberen zonder het omhulsel van verwarmingsplaat. Ga als volgt te werk:

  • Verwijder het omhulsel van de verwarmingsplaat (No.1) van het water reservoir.
  • Verwijder de parfum container (No. 2) in het geval je gebruik heb gemaakt van aroma oliën.
  • Spoel voorzichtig twee keer het waterreservoir om met warm water. (No. 3). Let er goed op dat er geen water in de lucht toevoer komt.
  • Verwijder de nevel kamer (No. 4) van Eva en spoel het goed door met warm water aan beide kanten. Stop het vervolgens terug in je Eva.
  • Plaats vervolgens ook de parfum container terug.
  • Nu kan je Eva wederom aanzetten, selecteer de ‘voorverwarm’ (“Warm”) optie, kies stap 5 en de opeenvolgende werking (Hygrostaat naar “CO”). Wacht vervolgens 10 minuten en doe dan een check naar de hoeveelheid nevel. Als de uitgebrachte nevel zichtbaar, neem dan contact met ons op. In dat geval sturen we een nieuw verwarmingsplaat omhulsel gratis naar je toe.

  Als er nog steeds geen nevel te zien is na het schoonmaken van Eva en zonder het gebruik van de verwarmingsplaat omhulsel moet Eva verstuurd worden naar een van onze service centers voor technische inspectie. Neem in dat geval contact met ons op!
  Download Instruction Manual Eva Humidifier
  Download Quick Setup Guide Eva Humidifier

  Waarom verschijnen er twee stipjes op het display van mijn Eva luchtbevochtiger?

  De twee stipjes laten zien dat de Afstandsensor™ radio connectie is kwijt geraakt met Eva. De Afstandssensor™ is de externe sensor dat de luchtvochtigheid in een kamer meet, wat tevens ook als afstandsbediening fungeert. Zonder connectie met de Afstandssensor™ kan Eva niet precies de luchtvochtigheid meten. Om de connectie te herstellen kan je elke knop van de Afstandssensor™ indrukken (behalve aan/uit). Als de twee stippen nog steeds zichtbaar zijn op Eva’s display, doe dan een check of de afstand tussen Eva en de Afstandssensor™ ongeveer 3 tot 5 meter is. Muren en vloeren kunnen de radio connectie tussen de Afstandssensor™ en Eva verstoren. Een andere reden voor het ontbreken van een connectie is wanneer de batterijen in de Afstandssensor™ vervangen moeten worden. Vervang de twee AAA-batterijen met nieuwe en activeer vervolgens de Afstandssensor™ door elke knop op de Afstandssensor™ in te drukken (naast aan/uit). De huidige luchtvochtigheid zou nu te zien moeten zijn op Eva’s display.

  Kan ik ook gebruik maken van Eva zonder de Afstandssensor?

  Ja, je kan ook gebruik maken van Eva zonder de Afstandssensor. Echter, hou in gedachten dat de gemeten luchtvochtigheid enigszins zal afwijken. De luchtvochtigheid sensor in het apparaat is vlak naast de uitgang van de nevel geplaatst.
  Daarom is de gemeten luchtvochtigheid niet zo precies als met de Afstandssensor. Eva zal ook aangeven dat het contact met de sensor niet kan worden gemaakt en twee stippen zullen verschijnen. Het apparaat kan echter wel normaal functioneren.

  Kan ik twee Eva’s tegelijk gebruiken op 1 Afstandssensor?

  Ja, je kan twee Eva luchtbevochtigers tegelijk besturen met 1 Afstandssensor. In dit geval zullen beide apparaten reageren op de Afstandssensor en hun luchtbevochtiging aanpassen aan de hand van de gemeten luchtvochtigheid door de sensor. Het is belangrijk dat de afstand tussen de twee Eva’s en de Afstandssensor niet meer dan 10 meter is (de optimale afstand is 3-5 meter). Deze afstand is nodig om het contact tussen de Afstandssensor en de twee Eva’s te bewerkstelligen.

  Wanneer en waarom moet ik mijn Eva op de “Warm” modus zetten?

  De “Warm” modus biedt een prettige warme nevel en een krachtigere luchtbevochtiging. De nevel kan in de “Warm” modus op het hoogste output level tot 1,4 meter bereiken. Daarom zal de nevel zich sneller verdampen en minder op de vloer neerstrijken. Een koele nevel – dat wil zeggen wanneer de “Warm” modus gedeactiveerd is – wordt aangeraden wanneer de kamertemperatuur hoog genoeg is (of zelfs té hoog). In dit geval zal de koelere nevel als prettiger worden ervaren. Dit is, bijvoorbeeld, van toepassing tijdens de zomer wanneer de lucht droog is door de air-conditioning.

  Waar komt de witte stof vandaan?

  Als het antikalk patroon niet vaak genoeg wordt vervangen, vormt zich er een witte laag van kalkaanslag in het water. Als je deze laag aantreft moet het patroon worden vervangen. Een witte laag kan ook ontstaan door het gebruik van water van een ontkalkingssysteem. Echter, in dit geval, komt de witte laag niet van kalkaanslag maar van zout in het apparaat. Gebruik daarom het liefst gedestilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Eva.

  Hoe ontkalk en maak ik Eva schoon?

  Voer de schoonmaak modus minstens 1 keer per maand uit. Het apparaat moet minimaal 15 minuten voor het schoonmaken uitstaan! Verwijder vervolgens het waterreservoir, de nevelkamer, het siliconen omhulsel, de Zilveren Kubus en de parfum container. Vul een kopje met 200 ml kraanwater gemixt met ontkalkingsmiddel (mix zoals de instructies van de fabrikant). Giet de substantie voorzichtig in het waterreservoir door het kopje direct boven het waterreservoir te houden. Giet niet de substantie van hoog boven het water reservoir erin! Let er op dat er geen substantie in de luchtopening ingaat. Dit beschadigt het apparaat en zorgt ervoor dat je geen recht meer hebt op garantie
  cleaning instructions
  video with cleaning instructions

  Welke geuren kan ik gebruiken met Eva?

  Je kan elke gewone huishoudelijke geuren, parfum, aroma oliën of essentiële oliën gebruiken. We raden aan om alleen oliën te gebruiken die zo natuurlijk mogen zijn en zonder alcohol, bijv de pure essentiële oliën van Stadler Form.

  Kan Eva worden gebruikt met een Timer Switch?

  Nee, Eva moet handmatig aan worden gezet als de stroomvoorziening is onderbroken.

  Waar plaats ik de Zilveren Kubus in Eva?

  De foto laat de positie van de Zilveren Kubus (No. 24) zien in het waterreservoir van Eva. Verwijder de watertank van het apparaat en plaats dan de Zilveren Kubus in de aangewezen positie.
  Plaats niet de Zilveren Kubus op de verwarmingsplaat (No. 17). Dit kan leiden tot het beschadigen van Eva.

  Waarom laat mijn Eva een rood licht zien dat er geen water meer is terwijl er nog genoeg water in de tank zit?

  Spoel het waterreservoir van Eva met warm water om en zorg ervoor dat de verwarmingsplaat en het ultrasonische membraan vrij zijn van kalkaanslag overblijfselen. Ontkalk het waterreservoir als dat nodig is. Wees voorzichtig dat je geen water in de luchtopening van het waterreservoir laat komen. Vul de watertank en start Eva opnieuw. Als ze nog steeds een rood licht aangeeft, vervang dan het antikalk patroon (gepositioneerd aan de binnenkant van de water tank, bevestigd aan de dop van de watertank) en laat Eva 30 minuten aan staan zonder patroon. Als Eva nog steeds niet goed functioneert, neem dan contact op met ons om het repareer proces te starten!

  Waarom is de luchtvochtigheidsgraad op het display aan het knipperen?

  Een knipperende luchtvochtigheidsgraad betekent dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt en dat het apparaat automatisch uit is gegaan.

  De gewenste luchtvochtigheids kan veranderd worden door te drukken op de “Hygrostat” button een aantal keren (35 – 75% en voor een continue functionering “CO”). Het symbool op de display knippert tijdens het geven van de input. Na een paar seconden zonder input is de geselecteerde graad opgeslagen. Het symbool verandert naar de huidige gemeten vochtigheid.

  Waar komen de piepende hoge frequentie geluiden ineens vandaan?

  Deze geluiden kunnen voorkomen als de verwarmingsplaat (1) van de voorverwarmer vol is met kalk/kalkaanslag. In dit geval helpt het om Eva te ontkalken. Kijk bij de FAQ “Hoe ontkalk en maak ik Eva schoon?”.

  Mijn Vraag

  Video

  This video shows the features of Eva ultrasonic humidifier.

  This video shows the cleaning of Eva humidifier.

  Thsi video shows how the Remote Sensor for Eva humidifier works.

  Aanbieding!
   
   18,90  16,07
  Aanbieding!
   
   18,90  16,07

  Matti Walker

  Matti Walker

  Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

   
   20,30 26,90
  Aanbieding!
   
   289,00  274,00
  Aanbieding!
   
   469,00  454,00
   
   
   83,30 119,00
  Korting
   
   
   104,30 149,00
   
   27,30 39,00
  Aanbieding!
   
   125,00  106,25

  Matti Walker

  Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

   
   20,30 26,90
  Aanbieding!
   
   289,00  274,00
  Aanbieding!
   
   469,00  454,00
   
   
   83,30 119,00
  Korting
   
   
   104,30 149,00
   
   27,30 39,00
  Aanbieding!
   
   125,00  106,25

   Kleur

   , ,

   Systeem

   OUTPUT (UP TO)

   320 g/h

   Grootte van de kamer

   Outputniveaus

   Eigenschappen

   , , , , , , , , , ,

   Energiegebruik

   Gewicht

   Watertankgrootte

   Geluidsniveau

   Afmetingen (b/h/d)

   Gebruiksaanwijzing

   Faq

   Waarom is Eva niet geschikt voor hard water van meer dan 21 graden dH?

   Met een ultrasonische technologie verandert het water in nevel. Tegelijkertijd wordt kalkaanslag in het water geconverteerd in kleine deeltjes die als een witte dunne stof op meubels verschijnt. Dit is waarom er een antikalk patroon wordt gebruikt in Eva, omdat het de kalkaanslag in het water vermindert. Als het water harder is dan 21 graden dH zou het patroon vaak vervangen moeten worden om de witte stof te voorkomen. Om deze reden adviseren wij onze verdampers of luchtverschoners (bv. Oskar, Oskar Big of Robert) voor zeer hard water

   Kan ik water gebruiken van een ontkalkingssysteem?

   Je kan Eva niet gebruiken met ontkalkt water uit een ontkalkingssysteem dat gebruik maakt van een ionenwisselaar (wanneer zout wordt toegevoegd aan het water). Het zout in het water kan leiden tot witte stof ophoping rond Eva. Gebruik daarom liever gedistilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Eva en verwijder het anti-kalk patroon.

   Kan ik bij Eva van gedistilleerd water gebruik maken?

   Om het risico van witte stof te verminderen (zie FAQ “Waar komt de witte stof vandaan?”) kan je van Eva gebruik met een mix van zowel gedistilleerd als kraanwater. De ratio moet hierin 50/50 zijn. Waarschuwing: maak geen gebruik van Eva met puur gedestilleerd water omdat in dat geval de water level indicator niet correct zal werken.

   Waarom produceert Eva weinig tot geen nevel?

   Als de luchtbevochtiger Eva na een aantal weken gebruik minder nevel produceert, moet het waterreservoir worden ontkalkt. Je kan onze schoonmaak instructies hier vinden.
   Als de vermindering in nevel kort plaatsvindt na eerste gebruik van Eva, vragen we je om het nog een keer te proberen zonder het omhulsel van verwarmingsplaat. Ga als volgt te werk:

   • Verwijder het omhulsel van de verwarmingsplaat (No.1) van het water reservoir.
   • Verwijder de parfum container (No. 2) in het geval je gebruik heb gemaakt van aroma oliën.
   • Spoel voorzichtig twee keer het waterreservoir om met warm water. (No. 3). Let er goed op dat er geen water in de lucht toevoer komt.
   • Verwijder de nevel kamer (No. 4) van Eva en spoel het goed door met warm water aan beide kanten. Stop het vervolgens terug in je Eva.
   • Plaats vervolgens ook de parfum container terug.
   • Nu kan je Eva wederom aanzetten, selecteer de ‘voorverwarm’ (“Warm”) optie, kies stap 5 en de opeenvolgende werking (Hygrostaat naar “CO”). Wacht vervolgens 10 minuten en doe dan een check naar de hoeveelheid nevel. Als de uitgebrachte nevel zichtbaar, neem dan contact met ons op. In dat geval sturen we een nieuw verwarmingsplaat omhulsel gratis naar je toe.

   Als er nog steeds geen nevel te zien is na het schoonmaken van Eva en zonder het gebruik van de verwarmingsplaat omhulsel moet Eva verstuurd worden naar een van onze service centers voor technische inspectie. Neem in dat geval contact met ons op!
   Download Instruction Manual Eva Humidifier
   Download Quick Setup Guide Eva Humidifier

   Waarom verschijnen er twee stipjes op het display van mijn Eva luchtbevochtiger?

   De twee stipjes laten zien dat de Afstandsensor™ radio connectie is kwijt geraakt met Eva. De Afstandssensor™ is de externe sensor dat de luchtvochtigheid in een kamer meet, wat tevens ook als afstandsbediening fungeert. Zonder connectie met de Afstandssensor™ kan Eva niet precies de luchtvochtigheid meten. Om de connectie te herstellen kan je elke knop van de Afstandssensor™ indrukken (behalve aan/uit). Als de twee stippen nog steeds zichtbaar zijn op Eva’s display, doe dan een check of de afstand tussen Eva en de Afstandssensor™ ongeveer 3 tot 5 meter is. Muren en vloeren kunnen de radio connectie tussen de Afstandssensor™ en Eva verstoren. Een andere reden voor het ontbreken van een connectie is wanneer de batterijen in de Afstandssensor™ vervangen moeten worden. Vervang de twee AAA-batterijen met nieuwe en activeer vervolgens de Afstandssensor™ door elke knop op de Afstandssensor™ in te drukken (naast aan/uit). De huidige luchtvochtigheid zou nu te zien moeten zijn op Eva’s display.

   Kan ik ook gebruik maken van Eva zonder de Afstandssensor?

   Ja, je kan ook gebruik maken van Eva zonder de Afstandssensor. Echter, hou in gedachten dat de gemeten luchtvochtigheid enigszins zal afwijken. De luchtvochtigheid sensor in het apparaat is vlak naast de uitgang van de nevel geplaatst.
   Daarom is de gemeten luchtvochtigheid niet zo precies als met de Afstandssensor. Eva zal ook aangeven dat het contact met de sensor niet kan worden gemaakt en twee stippen zullen verschijnen. Het apparaat kan echter wel normaal functioneren.

   Kan ik twee Eva’s tegelijk gebruiken op 1 Afstandssensor?

   Ja, je kan twee Eva luchtbevochtigers tegelijk besturen met 1 Afstandssensor. In dit geval zullen beide apparaten reageren op de Afstandssensor en hun luchtbevochtiging aanpassen aan de hand van de gemeten luchtvochtigheid door de sensor. Het is belangrijk dat de afstand tussen de twee Eva’s en de Afstandssensor niet meer dan 10 meter is (de optimale afstand is 3-5 meter). Deze afstand is nodig om het contact tussen de Afstandssensor en de twee Eva’s te bewerkstelligen.

   Wanneer en waarom moet ik mijn Eva op de “Warm” modus zetten?

   De “Warm” modus biedt een prettige warme nevel en een krachtigere luchtbevochtiging. De nevel kan in de “Warm” modus op het hoogste output level tot 1,4 meter bereiken. Daarom zal de nevel zich sneller verdampen en minder op de vloer neerstrijken. Een koele nevel – dat wil zeggen wanneer de “Warm” modus gedeactiveerd is – wordt aangeraden wanneer de kamertemperatuur hoog genoeg is (of zelfs té hoog). In dit geval zal de koelere nevel als prettiger worden ervaren. Dit is, bijvoorbeeld, van toepassing tijdens de zomer wanneer de lucht droog is door de air-conditioning.

   Waar komt de witte stof vandaan?

   Als het antikalk patroon niet vaak genoeg wordt vervangen, vormt zich er een witte laag van kalkaanslag in het water. Als je deze laag aantreft moet het patroon worden vervangen. Een witte laag kan ook ontstaan door het gebruik van water van een ontkalkingssysteem. Echter, in dit geval, komt de witte laag niet van kalkaanslag maar van zout in het apparaat. Gebruik daarom het liefst gedestilleerd water of hyper gefiltreerd (omgekeerde osmose) water voor Eva.

   Hoe ontkalk en maak ik Eva schoon?

   Voer de schoonmaak modus minstens 1 keer per maand uit. Het apparaat moet minimaal 15 minuten voor het schoonmaken uitstaan! Verwijder vervolgens het waterreservoir, de nevelkamer, het siliconen omhulsel, de Zilveren Kubus en de parfum container. Vul een kopje met 200 ml kraanwater gemixt met ontkalkingsmiddel (mix zoals de instructies van de fabrikant). Giet de substantie voorzichtig in het waterreservoir door het kopje direct boven het waterreservoir te houden. Giet niet de substantie van hoog boven het water reservoir erin! Let er op dat er geen substantie in de luchtopening ingaat. Dit beschadigt het apparaat en zorgt ervoor dat je geen recht meer hebt op garantie
   cleaning instructions
   video with cleaning instructions

   Welke geuren kan ik gebruiken met Eva?

   Je kan elke gewone huishoudelijke geuren, parfum, aroma oliën of essentiële oliën gebruiken. We raden aan om alleen oliën te gebruiken die zo natuurlijk mogen zijn en zonder alcohol, bijv de pure essentiële oliën van Stadler Form.

   Kan Eva worden gebruikt met een Timer Switch?

   Nee, Eva moet handmatig aan worden gezet als de stroomvoorziening is onderbroken.

   Waar plaats ik de Zilveren Kubus in Eva?

   De foto laat de positie van de Zilveren Kubus (No. 24) zien in het waterreservoir van Eva. Verwijder de watertank van het apparaat en plaats dan de Zilveren Kubus in de aangewezen positie.
   Plaats niet de Zilveren Kubus op de verwarmingsplaat (No. 17). Dit kan leiden tot het beschadigen van Eva.

   Waarom laat mijn Eva een rood licht zien dat er geen water meer is terwijl er nog genoeg water in de tank zit?

   Spoel het waterreservoir van Eva met warm water om en zorg ervoor dat de verwarmingsplaat en het ultrasonische membraan vrij zijn van kalkaanslag overblijfselen. Ontkalk het waterreservoir als dat nodig is. Wees voorzichtig dat je geen water in de luchtopening van het waterreservoir laat komen. Vul de watertank en start Eva opnieuw. Als ze nog steeds een rood licht aangeeft, vervang dan het antikalk patroon (gepositioneerd aan de binnenkant van de water tank, bevestigd aan de dop van de watertank) en laat Eva 30 minuten aan staan zonder patroon. Als Eva nog steeds niet goed functioneert, neem dan contact op met ons om het repareer proces te starten!

   Waarom is de luchtvochtigheidsgraad op het display aan het knipperen?

   Een knipperende luchtvochtigheidsgraad betekent dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt en dat het apparaat automatisch uit is gegaan.

   De gewenste luchtvochtigheids kan veranderd worden door te drukken op de “Hygrostat” button een aantal keren (35 – 75% en voor een continue functionering “CO”). Het symbool op de display knippert tijdens het geven van de input. Na een paar seconden zonder input is de geselecteerde graad opgeslagen. Het symbool verandert naar de huidige gemeten vochtigheid.

   Waar komen de piepende hoge frequentie geluiden ineens vandaan?

   Deze geluiden kunnen voorkomen als de verwarmingsplaat (1) van de voorverwarmer vol is met kalk/kalkaanslag. In dit geval helpt het om Eva te ontkalken. Kijk bij de FAQ “Hoe ontkalk en maak ik Eva schoon?”.

   Mijn Vraag

   Video

   This video shows the features of Eva ultrasonic humidifier.

   This video shows the cleaning of Eva humidifier.

   Thsi video shows how the Remote Sensor for Eva humidifier works.

   Aanbieding!
    
    18,90  16,07
   Aanbieding!
    
    18,90  16,07

   Matti Walker

   Matti Walker

   Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

    
    20,30 26,90
   Aanbieding!
    
    289,00  274,00
   Aanbieding!
    
    469,00  454,00
    
    
    83,30 119,00
   Korting
    
    
    104,30 149,00
    
    27,30 39,00
   Aanbieding!
    
    125,00  106,25

   Matti Walker

   Max en Fred zijn ontworpen door de getalenteerde Zwitserse ontwerper Matti Walker uit Zug. Sinds 1991 heeft hij een eigen studio voor grafische kunst en design. Sinds zijn studie aan de School van Heinrich Frieling is hij expert in kleuren en heeft hij sterke vaardigheden ontwikkeld voor 3-dimensionale vormen die emotioneel aantrekkelijk zijn.

    
    20,30 26,90
   Aanbieding!
    
    289,00  274,00
   Aanbieding!
    
    469,00  454,00
    
    
    83,30 119,00
   Korting
    
    
    104,30 149,00
    
    27,30 39,00
   Aanbieding!
    
    125,00  106,25